Forum poświęcone muzyce, (sub?)kulturom oraz netowej rozgłośni punk.org.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam, ostatnio słuchając audycji Orzecha wpadłam na pomysł zrobienia jakiejś cotygodniowej, dosyć krótkiej (max. pół godzinki) audycji polegającej na przedstawieniu jakiegoś konkretnego zespołu. Jakieś ciekawe informacje, powybierane "najlepsze" utwory, wiecie pewnie o co chodzi. Można by z wyprzedzeniem zapowiedzieć, jaki zespół będzie prezentowany na najbliższej audycji, żeby zebrać zainteresowanych oraz fanów danej kapeli :) Może ktoś by chciał prowadzić tego typu audycję, albo chciał prowadzić coś, ale nie wiedział co by tu skręcić.. Tak więc zapraszam do skorzystania z mojego pomysłu :) Od razu z góry odpowiadam na pytania, czemu sama tego nie zrobię - otóż brak mi doświadczenia i okoliczności, by prowadzić audycję :D
Ostatnio edytowany przez timetable (2013-01-27 17:09:32)
Nigdy nie żałuję prochu, gdy zadaję się z chujami. ^^
Pomysł niezły. Niestety na jedno z moich pytań (czy byś poprowadził) już odpowiedziałeś.
Może znajdzie się ktoś chętny
Ja mam już dwie audycje i chwilowo nie mam zbytnio czasu na więcej.
Old Punks Never Die!
Poprowadziła
Ups! Nie doczytałem - sorki!
Old Punks Never Die!
Wybaczam
zalezy jaka to ma byc kapela... bo świerza to praktycznie moze prawie cala plyta poleciec czyli jedyny materiał albo starsza z dorobkiem... tak wiec opcje sa jakby dwie... sie kiedys robiło cos takiego... ja bym proponował ze jesli sa fani jakiegos zespołu ja moge ewentualnie zrealizowac ich wizje na antenie... chodzi o poropozycje utworów i ewentualne ciekawostki którymi chcieliby sie podzielić z ludźmi
Dobry pomysl Trzeba by bylo tylko zebrac material np. przez fan page fejsbukowy albo innymi sposobami jakimiś... Bo tu mało kto zagląda.
Strony: 1