PunkForum - Forum Punk Oi! Ska Reggae

Forum poświęcone muzyce, (sub?)kulturom oraz netowej rozgłośni punk.org.pl

Nie jesteś zalogowany na forum.

#26 2013-02-06 12:50:46

rudeboy66
Użytkownik
Data rejestracji: 2013-01-31
Liczba postów: 3

Odp: Kto chętny?

jestem na etapie szukania dobrego programu do nadawania i odzyskiwania muzy ,która poszła się je....... a co do ortografa w poprzednim poście to juz poprawiony specjalnie dla emeryta !!!!!!

#27 2013-02-12 04:11:58

antypet
Użytkownik
Data rejestracji: 2013-02-02
Liczba postów: 21

specjalnie dla mnie, wow jak miło big_smile ale dziękuję, dziękuję smile chciałem się już nie czepiać ortów, ale ostatnio trafiłem na taki ciężki przypadek że mało mi oczu nie wypaliło, więc i Rude się przy okazji oberwało. No i chciałem dać dowód że ja to ja, bo któż inny by się o orty czepiał? big_smile
a co do mojego nadawania, to raczej nie widzę szans z kilku powodów:
1. nadawałem przede wszystkim dla słuchaczy, dla kontaktu z nimi, a teraz słuchaczy brak
2. nie bardzo mam czas nadawać, a będę miał go jeszcze mniej
3. muza której teraz głównie słucham raczej by się do anty nie nadawała... no chyba że anty zmieniłoby radykalnie swoje poglądy big_smile
4. dobrej muzy z tego co słucham jest bardzo, ale to bardzo mało

ale pozdrawiam serdeczenie całą byłą i obecną ekipę smile mam nadzieję że radio odżyje, sentyment mam wielki

#28 2013-02-21 06:20:59

Aerop
Dyrektor techniczny
Data rejestracji: 2012-12-11
Liczba postów: 48

Ja się z punktem 1. zgadzam, kontakt jest faktycznie niewielki, ale nie od razu Anty zbudowano, więc miejmy nadzieję, że się to zmieni.
Punk (czy jak kto woli punkt nr.2) to tak jak my wszyscy big_smile

A teraz mam pytanie dotyczące muzy której słuchasz (jeżeli można oczywiście), bo nie ukrywam, że mnie zainteresowało, co jest tak anty, że nie mieści się w ramach anty? wink

No i nie ukrywam najważniejsze pytanie dotyczy punktu 4. Ja bym prosił o rozwinięcie myśli, bo jest to dla mnie intrygujące z czysto radiowego punktu widzenia, bez podtekstów i czepiania, bo jest to dopiero druga wypowiedź dotycząca (oceniająca) radia jako takiego. Może to pozwoli mi poprawić moje wejścia na antenę.

Old Punks Never Die!

#29 2013-02-22 10:12:07

zielo
Prezes
Data rejestracji: 2012-11-27
Liczba postów: 40

No tak. Przyłączę się do pytań Aeropa smile
Cóż takiego koi Twoje uszy teraz Punkowy?
Uchyl rąbka tajemnicy hihi.

rm -rf /

#30 2013-02-22 16:17:18

antypet
Użytkownik

Zielo, moje uszy koi wciaz to samo, tylko bardziej, czyli to, co razem puszczalismy gdy mnie odwiedziles, jak jeszcze bylem w PL big_smile no i sam przyznasz, ze muzy na poziomie w tym gatunku jest bardzo, ale to bardzo malo. Rzadko sie zdarza cos na takim poziomie jak "Urodzony bialym" z reedycji, bo w pierwszym wydaniu to tez byla kiszka, albo z zagranicznych, to Saga albo Kill Baby Kill, to tak tylko na szybko, bez wymieniania szczegolowego.

#31 2013-02-25 18:48:11

saddamskiba
Prezes
Liczba postów: 64

no coś kojarze ze to mogło być róznie z ta muza... zawsze mozna by podyskutować

#32 2013-05-02 21:00:19

antypet
Użytkownik

Nie Skiba, dyskutować nie ma co. Ja mam specyficzne poglądy na świat. Mój ryj obijaliby zgodnie i lewaki i tzw. naziole big_smile chociaż ja uważam je za zdrowo rozsądkowe i logiczne, ale może właśnie dlatego. Gdy różni ludzie stwierdzają że jestem rasistą, ja odpowiadam że nie, że jestem humanistą smile Dla mnie wszyscy są tacy sami, bez względu na płeć, kolor, wyznawaną mitologię, orientację seksualną itp. itd. Problem polega na tym, że nie toleruję nietolerancji także z tej "kolorowej" strony i głośno wyrażam swój sprzeciw. Po prostu, polityczna poprawność idzie zbyt daleko, i w imię tolerancji niszczy sama siebie, bo promuje i chroni, skrajnie nietolerancyjne postawy (islam), za to sprzeciwianie się temu zaraz jest nazywane faszyzmem, rasizmem itp. itd. Lewacki radykalizm jest ok, ale wystarczy pochwalić choćby jeden prawicowy pogląd i już by palili na stosie. Tolerancja i swoboda którą z takim trudem wywalczono raptem kilkadziesiąt lat temu, teraz jest doprowadzona do karykatury. Dużo by mówić. Odniosę się tylko do muzyki której słucham. Owszem, jest ona ze skrajnej prawej strony, ale przynajmniej część kawałków oddaje to co mnie męczy. A i muzycznie bywa czasem ciekawie.

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /usr/home/zielo/domains/punk.org.pl/public_html/forum/include/parser.php on line 840

#33 2013-05-04 14:59:38

Orzech
Użytkownik
Data rejestracji: 2012-12-17
Liczba postów: 13

Dużo razy na audycjach powstrzymywałem się przez puszczenie pewnych utworów... Szczerze mówiąc (pisząc) po przeczytaniu powyższego chętnie bym usłyszał Twoją audycje big_smile

#34 2013-05-06 12:25:04

antypet
Użytkownik

może kiedyś... ale raczej wątpię

#35 2013-05-19 14:26:06

saddamskiba
Prezes

wogole pet to masz jakies punkowe arhiwa?? w sensie takie których nie wachałbyś sie puszczac bo kiedys miałes a jak jest obecnie??

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /usr/home/zielo/domains/punk.org.pl/public_html/forum/include/parser.php on line 767 Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /usr/home/zielo/domains/punk.org.pl/public_html/forum/include/parser.php on line 840

#36 2013-05-20 01:49:36

antypet
Użytkownik

#37 2013-05-20 11:41:53

saddamskiba
Prezes

Niestety starość nie radość a mistrzem ortografii nie byłem... chociaż niby jest tutaj programik co mi błędy poprawa ale nic jak lenistwo... a nagrań z kaset też nie posiadasz??

#38 2013-05-21 02:48:33

antypet
Użytkownik

co to znaczy z kaset? pisząc o płytach, miałem na myśli płyty na które nagrałem to co miałem na kompie, mp3, a nie oryginalne płyty. kasetę mam jedną, wciąż nie mogę się zebrać żeby przegrać na kompa, same unikaty. Pytanie tylko czy znajdę tę kasetę i czy będzie jeszcze działać...

Ostatnio edytowany przez antypet (2013-05-21 02:49:01)

#39 2013-05-21 12:24:14

saddamskiba
Prezes

bo ja bym chciał takie unikaty wrzucić w pilota żeby się nie kurzyło na starych kompach czy płytach aby się ktoś mógł z tym zetknąć.

#40 2013-05-21 13:06:21

antypet
Użytkownik

pomysł może i dobry, tym bardziej że współpraca z nowymi kapelami pewnie kuleje. Ale może inni bywalcy forum się dorzucą? Ja najpierw musiałbym zgrać z płyt, a nie mam na to za bardzo czasu, niedługo może jeszcze mniej, a inni na pewno mają wszystko gotowe. Iga, Zielo, Rudy, Rudeboy i pewnie wielu innych którzy się nie ujawniają a zerkają tu czasem

#41 2013-05-22 22:16:25

saddamskiba
Prezes

kiedys dymka chciałem scigac bo ja mam troche pierdół ale nic nietypowego i bardzo nieznanego

#42 2013-05-26 22:40:11

antypet
Użytkownik

no dymek to miał archiwum... ale popytaj innych, zielo, iga, rebeliant, na pewno mają fajne rzeczy

Stopka

Forum oparte na FluxBB